Boekhouding?   Gemak dient de mens!

Yuki New Logo - RGB - Standalone

Dankzij slimme techniek levert robotboekhouding minder rompslomp en dus kosten voor ondernemers.

Het enige wat je nodig hebt voor online boekhouden met Yuki is

  • scannen wat je kunt doen met een scanner,
  • uploaden van een foto via je mobiele telefoon via de Yuki App,
  • mailen: vaak ontvang je van je leveranciers een mail met een factuur, deze mail kum je eenvoudig doormailen naar je eigen boekhouding of
  • PDF facturen kun je via Dropbox of Drive in de boekhouding plaatsen.

Daarmee lever je alle facturen en andere financiële gegevens aan. De Yuki software herkent en verwerkt het grootste deel binnen 24 uur. Met De Burele Accountants heb je een professionele partner die met je meekijkt, je ondersteunt en van nuttige tips voorziet. Wij zorgen uiteraard voor een volledige begeleiding bij het opstarten van je administratie met Yuki. En Yuki biedt jou als ondernemer nog meer mogelijkheden, zoals online facturering. Alles online, dus overal 24/24 te benaderen. Dat is wat ondernemers willen van hun administratie: scannen, mailen, klaar…

Dit is hoe wij met Yuki werken

Ondernemers kunnen met een kwalitatief goede administratie met ons als accountant aanzienlijk besparen op de jaarrekening en de fiscale aangiften. Wij kunnen je hier uitstekend bij ondersteunen. Voor veel klanten hebben we vaste afspraken over de hoogte van onze nota, zodat je ook niet voor verrassingen komt te staan.

Zelf kennis maken met Yuki online boekhouden?

Neem contact met ons op, en je kunt gratis 30 dagen gebruik maken van een proef-account!

Yuki niets voor jou?

Ook dat kan. Er zijn ondernemingen die bestaande oplossingen zoeken die niet met Yuki combineren. Of ondernemers die gewoon een andere keus willen maken. In de afgelopen 25 jaar hebben wij ruimschoots ervaring opgedaan met de meest voorkomende boekhoudsoftware, waaronder Exact, Reeleezee, Multivers, Snelstart, E-boekhouden of King.  Vrijwel alle software kan door ons worden gebruikt als input in onze rapportagesoftware. Ofwel: welk administratiepakket je gebruikt, bij De Burele Accountants bent je verzekerd van betrouwbare verwerking.

demo dag Scannen Mailen Klaar…

Op geregelde tijden organiseren we voor belangstellenden een gratis demo voor de mogelijkheden van het boekhoudpakket Yuki. Heb je belangstelling, neem dan contact met ons op en we nodigen je graag voor de komende bijeenkomst uit.