Zonnepanelen

Zonnepanelen bij particulieren voorzien voor een steeds groter aandeel in de groene energievoorziening van de wereld. Zonnepanelen zijn niet alleen groen, maar ook nog eens gunstig voor de portemonnee. Zeker als je gebruik maakt van de gunstige regelingen die de Nederlandse overheid heeft gemaakt.

Voor particulieren die investeren in zonnepanelen op hun huis is het mogelijk de BTW over de aanschaf terug te vragen van de belastingdienst. Ook particulieren worden door de belastingdienst beschouwd als energieleverancier. Om voor teruggaaf in aanmerking te komen moet wel een aantal zaken geregeld zijn.

BTW Teruggaaf service

Voor deze particulieren hebben wij een handige service ontwikkeld waarmee wij de aanvraag voor teruggaaf volledig verzorgen. De kosten van deze service bedragen eenmalig 135 euro (exclusief aftrekbare BTW). Voor dat bedrag wordt u geheel ontzorgd en regelen wij alle formaliteiten met de belastingdienst. Inmiddels hebben we op deze manier al voor vele particulieren met succes de BTW terug gevraagd.

Meer informatie vraagt u hier aan.

Panelen-als-dakpan-op-met-riet-dak2-1024x768

Get 30% off your first purchase

Got it!
X myStickymenu