Over ons

De Burele is in oktober 2014 gestart door Willem Foppen en Gert Wentzel. Beiden zijn al vele jaren als accountant werkzaam voor het MKB. Met De Burele Accountants gaan wij, Willem Foppen en Gert Wentzel, onze droom achterna.

_AV20052-2

_AV29790
_AV29838
Willem Foppen Willem is in 1965 geboren in Harderwijk en nu woonachtig in Dronten. Hij is gestart bij grote accountantskantoren, eerst bij PwC (’84-’94) en daarna bij MTH (’98-’14) in de mkb-praktijk. Tussendoor heeft Willem ervaring opgedaan als controller bij Ecabo (’94-’98). In 2016 is Willem naast accountant ook ingeschreven als Register Belastingadviseur. Naast zijn werk als accountant is Willem een gepassioneerd wedstrijddanser.
.

Gert Wentzel Gert is in 1964 geboren en getogen in Nunspeet. In 1987 is Gert begonnen in de accountancy bij EY, daarna heeft hij geruime tijd gewerkt bij BDO in Nunspeet (’92-’07) en MTH (’07-’15) in de mkb-praktijk. Sinds 2018 mag Gert ook de titel Register Belastingadviseur voeren. In privé is Gert liefhebber van kunst en actief betrokken bij diverse verenigingen en stichtingen in Nunspeet

 

Onze droom

We houden beiden van ons vak. Het accountantsberoep staat de laatste tijd niet altijd positief in het nieuws en dat doet zeer. Aan de andere kant zijn er zoveel positieve ontwikkelingen waarmee we ons vak weer nieuw leven in kunnen blazen, dat we die uitdaging graag willen oppakken. Wij denken dat we door inzet van innovatieve automatisering en jarenlange ervaring onze klanten uitstekend kunnen helpen met hun financiële rompslomp. Er zijn veel ondernemers die een steuntje in de rug kunnen gebruiken en wij helpen ze daar graag op een professionele manier mee. We willen uitstekende kwaliteit leveren die ook qua prijs binnen het bereik ligt van kleinere ondernemers.


Onze naam

Wikipedia geeft aan dat Burele een werkplaats is waar administratief werk wordt gedaan. Met die ‘poten in de klei’-gedachte voelen we ons verbonden. De naam “De Burele” is gelijkertijd een kwinkslag naar het eerste accountantskantoor in Nederland. In 1883 is door Barend Moret het “Bureel van Boekhouding Confidentia” opgericht. Dit kantoor is uiteindelijk opgegaan in EY, Gert’s eerste werkgever. De Burele Accountants is geen ouderwetse club uit het verleden, wij hebben de ambitie met ons kantoor een nieuwe toekomst aan ons vak te geven en daadwerkelijk ten dienste te staan aan onze klanten.

Get 30% off your first purchase

X