Doe je administratie de deur uit met Yuki

Wat is het leven toch prettig als je de zaakjes voor elkaar hebt. Wij hebben als De Burele Accountants gekozen om voor de boekhouding Yuki te gebruiken. Niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze eigen administratie. Met Yuki is je administratie pas echt geautomatiseerd. Mede dankzij onze Visionplanner koppeling kan ik nu heerlijk in de tuin met mijn i-Pad op schoot de actuele cijfers zien, per maand, kwartaal of per direct, al dan niet in vergelijking met de bijgewerkte prognose. Facturen of bankmutaties zijn direct volautomatisch (!) verwerkt. Je hebt meteen inzicht, zonder je als ondernemer druk over de administratieve rompslomp te hoeven maken. Scannen, mailen, klaar, zoals dat bij Yuki heet. Op de achtergrond weet ik welke zorg door ons en Yuki wordt besteed om de cijfers actueel te houden.

Nu ik dit schrijf, realiseer ik me dat ergens anders op dit moment misschien ook een van onze klanten achter zijn bureau of in zijn tuin zit en de cijfers van zijn onderneming bekijkt. Actuele cijfers, duidelijke grafieken en nuttige trends waardoor hij zijn onderneming weer kan bijsturen als dat nodig is.

Kijk, daar word ik dan weer vrolijk van.
Meer weten? Mail me op gert@burele.nl en ik laat je graag meer zien!
Gert Wentzel

Get 30% off your first purchase

Got it!
X myStickymenu